Om bloggen

Om bloggen:

Denne blog er startet for at dele erfaringer og viden omkring 16:8 faste spisemønstret på dansk. Der findes mange ressourcer på nettet men de fleste er engelske/amerikanske.

Jeg har selv været på forskellige former for periodisk faste siden august 2013 og jeg har læst en del faglitteratur om emnet. Derudover er jeg admin på en facebook gruppe der hedder 16:8 faste på dansk, aktivt medlem i talrige grupper og fora omkring periodevis faste og jeg har efterhånden lært en del om emnet.

Denne sides omdrejningspunkt et normalt 16:8 faste spisemønstre baseret hovedsaligt på otte timers kuren men da denne bog er “meeegeeet amerikansk” lander jeg nok på en version der er helt sin egen og baseret på det bedste fra alle teorierne omkring periodevis faste.

Da jeg ikke selv er hardcore bodybuilder eller noget der ligner er jeg dog ikke inde i LeanGains og Stop/Eat/Stop og andre faste/træne baserede mønstre men jeg kender dog de gængse begreber.

Om bloggeren:

Jeg hedder Susanne, er 42 og bosat i Aarhus. Jeg har været lettere til kraftig overvægtig i de seneste 10 år og har prøvet talrige (kalorierestriktive kure). Først da 16:8 og 5:2 kom ind i mit liv skete der en kontinuerlig positiv nedadgående udvikling af vægtkurven. Jeg er dog også meget bevidst om de helbredsmæssige fordele ved fasten og jeg kan ikke kategorisk anbefale faste hvis dit eneste mål er vægttab. Faste er ikke en hurtig vej til vægttab men en livsstilsændring.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s