Nemme okseruller

IMG_0532

Dette er virkelig nem og lækker weekend-aftensmad der samtidigt har en god næringsværdi for de af os der gerne vil spise kulhydratfattigt.

Okseruller med salvie, parmaskinke og gorgonzola – 2 personer

6 små minutbøffer
6 skiver parmaskinke
100 gram gorgonzola -(den styrke du bedst kan lide)
salvieblade
Salt/peber efter smag

Rapsolie/smør
4-5 store soltørrede tomater hakket rustikt.
2 fed hvidløg
1 lille glas hvidvin (1 ½ dl)

Bank minutbøfferne med håndfladen. Krydr med salt og peber.Læg et par salvieblade, 1 skive parmaskinke og lidt gorgonzola på hver minutbøf og rul sammen til ruller. Brug evt. en kødnål eller en tandstikker af træ(uden smag!) til at fæstne rullen med.

Varm en pande godt op. Varm smør og rapsolie til det bruser. Kom de to hele fed hvidløg på panden. Læg rullerne på panden og brun disse af. Hæld hvidvinen og de hakkede soltørrede tomater på og sluk for varmen. Lad rullerne trække færdig for eftervarmen.

Når rullerne serveres hældes lidt af hvidvins/tomat-opkoget over rullerne.

På billedet er rullerne serveret med bønnefritter (frosne grønne bønner vendt i olie, krydret med salt/peber og brunet i ovnen ved 180 grader i 25-30 min til de er brune) og en lun tomatsalat med gorgonzola (skivede tomater med klatter af gorgonzola ristet med bønnerne i ovnen de sidste 7 min.)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s