Grøntsagsfladbrød – glutenfri

IMG_0428
Her får du opskriften på glutenfri fladbrød lavet af grøntsager. Inspirationen er fundet her:
http://ravfood.com/2013/11/08/lchf-fladbrod-til-burgere-sandwich-wraps-mm/

Grøntsagsfladbrød – glutenfri
(6-8 brød)
1 stor squash
2 gulerødder
35 gr. kikærtemel
2 æg
60 gram revet ost
Krydderier efter ønske (jeg brugte chili og spidskommen + salt)
1/2 tsk. bagepulver
1 1/2 spsk. husk
1 spsk. Chia

Riv først squash og gulerødder på rivejern eller i en foodprocessor. Blend/hak herefter de revne grøntsager med kikærtemel, æg, ost, bagepulver og krydderier. Tilsæt til sidst Chia og husk og lad blandingen trække 15 min.
Imens tænder du for ovnen på 180 grader varmluft. Kom bagepapir på en bageplade og når blandingen er trukket færdig fordeler du den forholdsvis faste masse på bagepladen med skeer så det ligner små runde brød/pandekager.

Bag brødene ved 180 grader varmluft i 20-25 min.

På billedet er brødene serveret med falafler, citron/skyr-dressing og en salat af avocado og cherrytomater.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s