Forskellen på 16:8 og 8 timers kuren

8 timers kuren er en kur der har været omtalt i de danske ugeblade og er baseret på en bog af David Zinczenko der hedder The 8 Hour Diet.

Der er her tale om at 8 timers kuren er en variant af 16:8 faste da 16:8 faste er en fællesbetegnelse for alle metoder af periodevis faste der er baseret på et faste/spisemønster med 16 timers faste og et spisevindue på 8 timer dagligt.

Der er en del gode ting i bogen men også en del ting som er lidt problematiske. Forfatteren er selv chefredaktør på Mens Health og hans livsstil er derfor som udgangspunk lidt/meget sundere end de flestes allerede før han “opfandt” kuren. Så når han slår sig på at man på kuren kan spise alt med måde så er hans alt med måde nok ret anderledes end de flestes.

Derfor er jeg fortaler for at man stadig fokuserer på sund kost med plads til lidt sjov – ud fra devisen alt med måde. Det betyder bl.a. at jeg på siden her går ind for en metode, hvor der er en såvel nedre som øvre grænse for kalorier. Det betyder ikke at man skal tælle kalorier for at være med – men man kan vælge at gøre det i perioder hvis man har lyst eller der er behov. Læs mere herom i FAQ dokumentet under fanen Spørgsmål og svar.

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s