Opskrift på feta quinoa kikærte crumble

IMG_0353

Feta qunioa kikærte crumble

Ingredienser:
150 gram grønkål (ribbet og skyllet)
1 rød peberfrugt
1 bundt forårsløg
1 bundt koriander
3 fed hvidløg
200 gram tomater
1 lille dåse tomatpure
1 1/2 dl. vand
lidt herbamare
lidt fiskesovs
200 gram kogte kikærter (svarer til 100 gram fra tørret vægt – husk at bløde dem op i vand i natten over og koge dem i frisk vand i 45-50 min uden salt)
100 gram feta (20+)
0,75 dl. quinoa – koges efter anvisning på posen

Grønkålen vendes ved lav varme i en wok til den falder sammen og hældes i et ovnfast fad.

Peberfrugt i tern, forårsløg i skiver, hakket koriander og presset hvidløg svitses i lidt olie i wokken og tomater i kvarte tilsættes og svitses i et par min. Tomatpureen tilsættes og svitses i 30 sek. Vand og herbamare tilsættes og sovsen smages til med herbamare og fiskesovs/Soya. Lad sovsen simre godt sammen så den smager af noget!

De kogte kikærter tilsættes og der tilsættes evt. mere vand -husk at smage til igen ..😉

Fetaen og den kogte quinoa moses sammen og fordeles i lidt toppe ud over fadet – ala en crumble med frugt ..

Gratineres i ovnen i ca. 20 min til fetaen er smeltet – der er brugt rød quinoa i opskriften deraf farven …

1/4 af opskriften giver ca. 250 kcal iflg. madlog

© 2014 Susanne Gram Sørensen. All Rights Reserved

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s